9/11: maatschappelijk akkoord

Er ligt een Maatschappelijk Akkoord voor Amsterdam. Omdat de “slinger te ver doorslaat naar big finance, naar airbnb, naar high end tourism. [..] Wij zijn er van overtuigd dat deze trend te keren is met meer democratie. Zodat Amsterdammers zeggenschap houden en in veel gevallen ook weer meer krijgen over alles wat publiek is”

Het debat is geopend, lees het akkoord! Vorm uw oordeel, slijp de pennen, overweeg het akkoord te tekenen, vul aan, citeer, beargumenteer, en kom op 9 november naar het Hyperion Lyceum waar het akkoord gepresenteerd wordt tijdens een rijk programma over de Verenigde Straten van Amsterdam.

> Check het akkoord op https://ma.ak020.nl

Chapeau voor initiatiefnemers Egbert Fransen, Jasper Etten, Niesco Dubbelboer, Natasja van den Berg, Nies Medema en al die andere toppers en betrokkenen. Op 9 november dus presentatie en gesprek met onder meer Loes Leatemia, Fadoua Alaoui, Lucas De Man, Abdelhamid Idrissi, Josot Janamat, Maarten van Poelgeest, Floor Ziegler, Zinzi Stasse, Rutger Groot Wassink, Carlijn Limburg, Lina De Heer, Massih Hutak en vele anderen.